Maui

Maui

Maui heeft veel verschillende activiteiten te bieden. Als u wilt surfen dan kunt u naar Honolua bay, voor trouwen is Maui ook geschikt. Snorkelen hier is zeer mooi en leuk, Als u niet van snorkelen houdt en meer van geschiedenis dan kunt u naar De Palapa Ho’omau. De Palapala Ho’omau is zeker iets als u van legendes houdt, hier is het graf van Charles Lindbergh. Charles was een uitvinder en ontdekker, hij zat in het leger en was de eerste piloot die non stop vloog van New York naar Parijs, hij was toen nog maar 25 jaar oud. Het ligt dichtbij de kerk Palapala Ho’omau Church. Het is  Bijzonder en historisch om te zien.

Voor bloemen kunt u naar Alií Kula Lavender Farm, een prachtig boerderij met Lavender bloemen. Als u wat wijn wilt drinken dan kunt u naar Ulupalakau ranch wine, hier kunt u genieten van verrukkelijke wijn. Als u een concert wilt bijwonen of kunst wilt zien dan kunt u naar MACC Maui Arts & Cultural Center, hier worden optredens gegeven en is het erg gezellig. Als u liever wilt winkelen dan kunt u naar Banyon Tree. Banyon Tree is een bijzondere boom, in de buurt zijn er ook nog shopgelegenheden en restuarants om een hapje te eten.

Voor mooi natuur uitzicht kunt u ook naar  Wai’anapanapa state park, u kunt het zwarte zand zien, het helderblauwe water en het groen van bossen. Het is het zeker waard om heen te gaan, er zijn 2 paden voor mooi uitzicht. Als u liever aan het strand wilt liggen dan kunt u naar Makena state park, bij Makena state park kunt gerust ontspannen liggen en genieten van de zon. Een top vakantie!

 

Maui