Kauai

Kauai

Kauai is een zeer mooi eiland met superveel natuur. Als u wilt uitrusten aan zee en niet veel mensen om u heen wilt, dan is Kauapea de oplossing. Kauapea Beach wordt ook wel geheime strand genoemd,the Kilauea Lighthouse zit er in de buurt om er te komen u moet langs het verstopte weggetje Kalihiwai Valley. Trouwen op Kauai is ook mogelijk en populair, voor avontuur is Lihue Plantation ideaal, op een bootje de rivieren af is een erg leuke ervaring.

Als u wilt klimmen dan kunt u naar de slapende reus, het wordt ook wel the sleeping giant genoemd. De berg is deel van de NouNou gebergte, wanneer u erop staat dan ziet u een vorm in de bergen die “slaapt” ook ziet u de stad en de zee, prachtig uitzicht. Voor wat verfrissing kunt u naar Shave ice cream, verrukkelijk ijs dat u zeker geproefd moet hebben. De smaken zijn rijkelijk en alles is biologisch gemaakt. Als u wilt uitrusten en een show wilt zien dan kunt u naar Kauai Luau. Daar kunt u eerst eten en daarna genieten van de show, Kauai Luau is de plek waar er met vuur wordt gedanst, Hula en drum.

Als u wilt Kayakken dan is The Hule’ia River een goede plek. Terwijl u vaart komen er prachtige landschappen voorbij, op deze plek zijn de films Indiana Jones en The lost Ark gefilmd. Als u nog meer aan het strand wilt liggen, dan kunt u naar Hanalay bay. Hanalay bay heeft prachtig blauw water en fijn zand, u kunt er ook leren surfen als u wilt. Op Hanalay bay is er pier, hier kunt u wandelen en van het prachtige uitzicht genieten.

Kauai