Hawaii

Hawaii, The big island

Hawaii wordt ook wel The Big island genoemd, het is het grootste eiland van de 8 eilanden. Er zijn veel activiteiten te doen, voor natuur kunt u naar Akaka Falls. Akaka Falls is een bijzondere waterval, het is het beroemdste waterval in Hawaii. Panlulu beach is ook leuk om heen te gaan, het heeft zwart stranden wat er leuk uitziet als u eroverheen loopt. Hier komen ook vele schildpadden, als u geluk heeft kunt u er een paar spotten. Denk er alstublieft wel aan dat wanneer u een schildpad ziet, u geen selfie maakt. Het arme dier wordt er niet blij mee. U kunt wel foto’s van ver af maken met een zoomcamera.

Hawaii is erg bekend om vulkanen, er zijn genoeg vulkaan parken om te bezoeken. Het is een bijzondere ervaring, denk er wel alstublieft aan dat wanneer u een vulkaan bezoekt u geen steen of zand mag meenemen. Het is Kapu/Taboe, Legende gaat dan dat u wordt vervloekt, u kunt wel foto’s maken. Een leuke plek voor een dagje weg is Papakolea Beach, aan dit strand is er iets heel bijzonders. Het heeft groen zand, het wordt ook wel the Green sand beach genomen. In de vakantie een leuk avontuur, zeker waard om een dagje erop uit te gaan hiernaartoe! Het duurt wel even voordat u er bent. Ongeveer een halve dag, maar als u er bent dan is het het waard!

U kunt ook zwemmen met manta rays, u wordt met de boot naar een plek in het water toegebracht wanneer u er bent dan kunt u naar beneden kijken met uw snorkelmasker. Wanneer u kijkt dan ziet u allemaal manta rays. Ze doen u geen pijn en zijn alleen nieuwsgierig, doordat ze nieuwsgierig zijn zullen ze dichtbij u zwemmen.

Hawaii