Molokai

Molokai

Molokai is een minder bekend eiland van de 8 eilanden. Als u wilt shoppen en in restaurants eten dan raad ik de andere eilanden aan want Molokai is vooral natuur. Moloka’i Forest Reserve is een goede plek om te wandelen, en klimmen. Het is dichtbij East Molokai Volcano Vulkaan en bij reisgids Paku’i van tripcarta, Als u liever wat wilt lopen op het strand, dan kunt naar Hālawa Beach Park, Hālawa Beach Park is niet zo populair maar wel erg rustgevend.

Kalaupapa is een prachtige plek met groene bergen en helder blauw water. Als u van dit uitzicht wilt genieten dan kunt u meedoen aan de Kalaupapa Mule tour. U krijgt een Mule waarop u kunt rijden. Terwijl u erop zit rijdt u met de tour aan de rand van de berg, U komt langs prachtige plekken zeker een ervaring om niet te vergeten. Er is ook een zitbankje bij het park, perfect voor een picknick.

Molokai heeft de hoogste zee kliffen in de wereld, u kunt er ook trouwen. Om te zwemmen is Papohaku Beach Park aangeraden, het zand is schitterend en het water is helderblauw. Het is een makkelijke wandeling en het uitzicht is geweldig, Scuba diving en snorkelen zijn ook zeker een aanrader. Tussen de koraalriffen de vissen dichtbij zien en erlangs zwemmen, dat maakt uw vakantie wel echt bijzonder. Als u niet wilt snorkelen of Suba diven, dan kunt u ook op het strand liggen, heerlijk om te ontspannen onder de zon. Als u wilt wandelen dan kunt u dat doen in Pala’au State Park. Een wandeling door de natuur, tot u zelf komen kan echt in Molokai.