Lana’i

Lana’i

Lana’i is een plek op het eiland Maui waar prachtige plekken kunnen worden bewonderd, een daarvan is Pu’u Pehe. Pu’u Pehe wordt ook wel Sweetheart Rock genoemd, Sweetheart Rock is een prachtig stuk rots in het water die u kunt bewonderen. Voor een mooie rustige wandeling kunt u naar de rots toe wandelen en het bekijken. Voor een museum kunt u naar Lanai Culture & Heritage Center, er worden evenementen gehouden die zeer leuk zijn. Voor een zon, strand vakantie kunt u naar Hulopoe beach, wit zand en blauw water geeft u zeker een vakantie gevoel.

Hulopoe Beach is ook niet druk maar rustgevend zeer geschikt om te relaxen. Keahiakawelo wordt ook wel Garden of the gods(de tuin van de goden )genoemd, het is een zeer mooi landschap met in de verte een berg als achtergrond. Als u wilt wandelen dan is The garden of god zeer geschikt, het uitzicht is het echt waard. Voor een klein rustig plekje kunt u naar Manele Small Boat Harbor, daar kunt u wandelend alle boten zien. Er is een winkel voor drinken en u kunt de Ferry nemen om ergens naartoe te gaan.

Lana’i Cat Sanctuary is een kattenasiel, u kunt het bezoeken en met katten op de foto en met hun in interactie komen. Als u met kinderen in Lana’i bent ga dan zeker naar Dole Park. Dole Park is een mooi park waar u kunt wandelen, er zijn ook speelactiviteiten voor kinderen. Voor kunst kunt u naar Mike Carroll Gallery kunst, opmerkelijk mooie schilderijen die worden tentoongesteld.

Lana'i Lana'i Lana'i