Kailua

Kailua

 

Kailua is een mooie stad waar veel natuur is, Kailua heeft prachtige stranden. Lanikai Beach is zeker een aanrader, Lanikai Beach is  prachtig stuk strand. Lanikai wordt ook wel Heavenly Sea genoemd. Prachtige witte zandstranden met helderblauw water. Een ander mooi strand is ook wel Kailua Beach Park, Dit strand is wel drukker maar er zijn meerdere wateractiviteiten te doen. Kajakken is mogelijk maar ook zeilen en snorkelen.

Pillbox Hike is een wandelgebied waar u op de top van de berg kunt genieten van het prachtige uitzicht. Wees wel voorzichtig als u met kinderen gaat, en als het regent of heeft geregend dan kunt u beter niet gaan.  Voor minder zand en meer groen kunt u naar Kawai Nui Marsh, het landschap is zeer groen en heeft een paar rivieren. Het is een perfect gebied om te wandelen, of rijden. Voor een drukker stuk strand kunt u naar Kalama Beach Park, een strand met meer groen, het is zeer rustgevend voor uw vakantie om er te zitten.

Island Treasures Art Gallery zit vol met kunst, ontelbaar vele prachtige schilderijen. Er zijn grote schilderijen maar ook kleinere. Als u wilt klimmen kunt u naar Olomana Three Peaks Trail, Prachtige groene bergen en een dromerig uitzicht. Voor eten kunt u naar Kailua Town Farmers Market, verukkelijk fruit, honing, groenten en de iconische kokosnoten. Als u van golfen houdt dan kunt u naar Royal Hawaiian Golf Club, golfen in het prachtige landschap van Hawaii. Het uitzicht is schitterend terwijl u gaat golfen, zeker een must wanneer u wilt golfen.

KailuaKailua Kailua