Kalaupapa

Kalaupapa

Kalaupapa is een dorpje in Molokai, Molokai is een van de eilanden van Hawaii. In Kalaupapa voelt het net alsof u paradijs binnenstapt het is zeer mooi, zeker waard als u op vakantie bent naar Molokai. Kalaupapa is een dorp in Molokai waar veel natuur te bewonderen is, als u naar een minder toeristische plaats wilt dan is Kalaupapa de plek voor u.

Kalaupapa heeft de hoogste cliffen in de wereld, hierdoor is het uitzicht ook prachtig. Wanneer u naar het uitzicht kijkt dan ziet u veel groen met daarachter de oceaan. In Kaluapapa heeft u de tour waar u  zeker aan moet deelnemen, u rijd op een muldier en kunt genieten van het prachtige uitzicht van het eiland. St. Francis Church is een prachtige kerk die u kunt bewonderen en even naar binnen kunt gaan, ligt natuurlijk wel op welke dag u gaat.

Kalaupapa National Historical Park is zeer mooi om heen te gaan. Hier kunt u lopend of met de mule heengaan, Door de groene bergen, oceaan en bomen is het uitzicht adembenemend. Kalaupapa Lookout is een uitkijkpost met een bord informatie waardoor u meer over de omgeving te weten komt. U zult zich zeker op uw gemak voelen met prachtig oceaan uitzicht zeker met zonsopgang en zonsondergang moet u zeker gaan dan is het prachtig, wees wel altijd met iemand anders voor veiligheid omdat de omgeving best groot is dus veel kans om te verdwalen. Neem veel kleding en eten, drinken mee omdat er niet veel winkels zijn maar een paar bars.