Hilo

Hilo

Hilo is een plaatsje op het eiland genaamd Hawaii, Hilo is niet zeer bekend maar heeft wel veel te bieden. In Hilo zijn er veel activiteiten die u kunt doen snorkelen, surfen, kabelbaan en meer. Als u landt op het vliegveld van Hilo dan heeft u al vele souvenirwinkels om wat te kopen. Als u sterren wilt zien dan kunt u naar Miloa Astronomy Center, zeer mooi om heen te gaan. Als u met de auto naar Hawaii gaat neem dan zeker de Kapoho Kalapana Road Scenic Drive, het uitzicht is prachtig. Botanical garden is dicht in de buurt en heel mooi, watervallen, bruggen en prachtige bossen voor rust is dit zeker de plek.

Wilt u de bomen van boven zien? De watervallen en de prachtige bergen? U kunt een helikopter tour doen waarbij u het eiland prachtig kunt bekijken. Er is een kampeerplaats in Hilo waar u kunt overnachten en naar de sterren kunt kijken, een kampeer ervaring dat u zeker niet zult vergeten. Voor eten kunt u naar Hilo farmers market, u kunt er niet alleen eten en drinken kopen maar ook leuke handgemaakte unieke souvernirs en mooie sieraden.

Voor een ATV tour bent u aan het juiste adress, hier kunt u ook door het land rijden en alles aanschouwen het is niet heel populair waardoor er niet lange wachttijden zijn. Liliuokalani Park and Gardens is een mooi park waar u kunt wandelen en relaxen. Voor een museum kunt u naar Pacific Tsunami Museum gaan en de exemplaren binnen bewonderen. De historie wordt uitgelegd en er worden leerzame artikelen tentoongesteld.