Lihue

Reacties zijn gesloten

Lihue

Lihue is een plek in Hawaii dat zeer bekend is door Wailua Falls, Wailua Falls is een prachtige waterval die in  Wailua river state park is gelegen. Het park zelf heeft ook andere mooie natuur plekken die u kunt aanschouwen. Kalapaki Beach is een zeer mooi stuk strand waar u kunt zwemmen en zonnen hier krijgt u zeker een vakantiegevoel, het water is helderblauw en het strand mooi wit. Als u wat actievers in het water wilt doen dan kunt u meedoen met Kauai Backcountry adventures, hier zit u in een bootje en vaart u door de rivier terwijl u gaat ziet u prachtige natuur om u heen.

Voor een ander mooie waterval kunt u naar Kipu Falls, eromheen is een grote rivier met bomen. Een mooi park bij het strand is Kalapaki, ook helderblauw water en fijn zand. Kilohana is een leuke toeristiche attractie met een boerderij, park, live muziek en eten.

Albert Spencer Wilcox Building was eerst een bibliotheek maar dient nu als de kauai museum, hier leert u veel over Kauai en ziet u interessante exemplaren die zijn tentoongesteld. Grove Farm is ook een museum waar er een tour wordt gehouden hoe het er vroeger aan toe ging op Hawaii met plantatie. Als u naar een rustig stuk strand wilt dan kunt u naar Nukoli’i Beach Park, met mooi water en fijn zand. Voor een meer kunt u naar Menehune Fishpond om te ontspannen en te genieten, het is omringd met veel mooi natuur en het is niet zeer druk.

Image result for lihue