Kalaoa

Reacties zijn gesloten

Kalaoa

Kalaoa is een mooi plaatsje in Hawaii waar u zon, zee en strand zult treffen. Bij Kalaoa heeft u kans om prachtige zeedieren van dichtbij te bewonderen waaronder zeepaardjes. Bij Ocean Rider Seahorse Farm kunt u niet alleen zeepaardjes bewonderen, u kunt ze ook kopen. Wanneer u er bent dan leert u ook over het project van zeepaardjes en hoe Ocean Rider Seahorse Farm helpt.  Alles is zeer leerzaam maar ook leuk om te zien, er is veel nuttige informatie voor jong en oud. Houdt u niet van zeepaardjes? misschien vindt u octopussen leuker. Voor octopussen kunt u naar Kanaloa Octopus Farm, hier kunt u ze niet alleen bekijken maar ook met ze in interactie komen. Hier leert u veel over de octopus op een leuke manier.

Kaloko-Honokōhau National Historical Park is een zeer mooi gebied waar u schildpadden kunt spotten, hier zijn er vele meren voor wilde dieren. Er zijn vriendelijke mensen die u helpen en u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Wanneer u naar schildpadden kijkt wees dan wel voorzichtig dat u ze niet aanraakt, dit is namelijk niet toegestaan.

Als u wilt kamperen dan kunt u naar Kohanaiki Beach Park een prachtig stuk zee waar u kunt genieten van de natuur. Een ander mooi stuk strand is Kikaua Point Park hier is het zeker geschikt om te zwemmen en zonnen, genieten van uw vakantie kan hier zeker. Als u rust zoekt dan kunt u naar Makalawena Beach, hier zijn niet veel andere mensen en is het strand prachtig wit en het water helderblauw. Een ander mooi strand is Mahai’ula beach het is er een beetje moeilijk te komen maar zeker waard wanneer u er bent.

KalaoaKalaoa