Waianae

Reacties zijn gesloten

Waianae

Waianae is een plek gelegen op het eiland Oahu, hier heeft u vele mooie bezienswaardigheden om te bewonderen. Wanneer u naar Waianae gaat wees dan zeker dat u stop bij ka’ala. Ka’ala is een grote berg waar u kunt klimmen, wandelen en genieten. Ka’ala is de hoogste berg van Oahu en zeer mooi om te zien zeker als u van natuur houdt.

Voor een leuke toeristische attractie kunt u naar Dolphin Star, hier ziet u gegarandeerd dolfijnen. U zult misschien ook schildpadden, vliegende vissen en walvissen zien dit hangt af van het seizoen wanneer u van plan bent erheen te gaan. U kunt kiezen tussen een ochtend cruise tocht of een cruise tocht met lunch en/of snorkelen.

Als u naar het strand wilt dan kunt u naar Pokai Bay Beach Park hier kunt u genieten van de zon en zwemmen in het helderblauwe water. Een ander mooi strand is Maili Beach Park hier heeft u echt het vakantie gevoel zeker waard om er een bezoekje te brengen. Als u naar boten wilt kijken dan kunt u naar boat harbor om het te bewonderen.

Lualualei beach park is een mooi stuk strand u kunt er wandelen maar ook erlangs rijden met de auto, genieten van het uitzicht over het strand en de palmbomen. Mauna Lahilahi Beach Park is ook een zeer mooi stuk strand om uit te rusten en zonnen. Ku’ilioloa Heiau is een mooie plek om te vissen en te zwemmen, Ku’ilioloa Heiau is ook een zeer mooi strand waar u kunt uitrusten en genieten.

WaianaeWaianaeWaianae