Hilo

Reacties zijn gesloten

Rainbow Falls

Rainbow falls in Hilo is een goeie plek om te bezoeken. Je kunt het beste s’morgens gaan om de drukte voor te zijn. De Rainbow Falls is een waterval die over een grote lava grot heen stroomt. Ook was het het huis van de Hawaiiaanse godin genaamd Hina, de godin van de maan.

Akaka Falls

De Akaka waterval is een 135 meter hoge waterval. Het is het toppunt van het Akaka falls state park. Het park ligt dicht bij Hilo en is een echte must. Het is iets meer dan een halve kilometer lopen vanaf de parkeerplaats.

Hamakua Coast

Maak zeker een dag vrij voor dit! En bewonder het mooie gebied tussen Hilo en Waipi’o Valley. De geweldig mooie watervallen en indrukwekkende ravijnen. Vergeet uw camera zeker niet op deze geweldige rit.

Pana’ewa Rainforest Zoo & Gardens

De Pana’ewa Rainforest Zoo is de enige tropische dierentuin in de States en is gevestigd ongeveer 6,5 km van Hilo. In de dierentuin vind u heel veel verschillende dieren die leven in het regenwoud. Ook vind je er een tuin die vol staat met orchideeën, bamboe en honderden verschillende soorten palmbomen. Het is een redelijk kleine dierentuin perfect voor een bezoekje van 1 tot 2 uur.

ATV Tours

ATV Tour is een leuke manier van ontdekken. Zo kun je op plekken komen  waar je normaal niet kan komen met de auto, of een lange weg moet lopen voordat je er bent. Zo kun je bijvoorbeeld de kliffen van Kohala Coast ontdekken. Dit is zeker een leuk avontuur voor uw vakantie dat u niet gauw zult vergeten.

HiloHiloHilo