Kahului

Reacties zijn gesloten

Kahului

Kahului is een zeer mooie plek op het eiland Maui. Kahului heeft zeer veel te bieden waaronder Kanaha Beach Park. Kanaha Beach Park is een prachtig stuk strand op Kahului waar u rustgevend op het strand kunt kijken en de zee kunt bewonderen. Er worden ook leuke watersporten gehouden op het strand waaraan u kunt deelnemen, als u niet heel actief wilt doen dan kunt u natuurlijk ook rustig zitten en genieten.

Maui Tropical Plantataion is een zeer mooie tropische plantatie waar vele prachtige planten worden tentoongesteld. Als u met kinderen naar Kahului gaat ga dan zeker naar Maui Zipline Company om een ervaring dat u niet snel zult vergeten. Maui Zipline Company is een zeer leuke plek voor vakantie waar u met de kabelbaan kan “vliegen” vooral voor kinderen is dit zeer leuk. Het is een zeer leuke ervaring wanneer u van de kabelbaan afgaat en het prachtige natuuromgeving van Hawaii voorbij ziet komen.

Voor historie kunt u naar Bailey House Museum, hier zult u zich hier niet vervelen. Bailey House Museum is een mooi interessant museum waar u veel informatie kunt krijgen. Voor meer natuur kunt u naar Maui Nui Botanical Gardens. Maui Nui Botanical Gardens is een zeer mooie botanische tuin waar veel te leren valt over verschillende interessante planten en meer.

Kanaha Pond State Wildlife Sanctuary is zeer interessant om heen te gaan, er is een groot meer en een strand waar u kunt genieten van het uitzicht. Een ander interessante museum is Alexander & Baldwin Sugar Museum, het museum is begeven in een prachtig gebied.

Kahului Kahului