Waimea (kauai)

Reacties zijn gesloten

Waimea

Waimea is een mooi plaatsje op het eiland Kauai, er is ook een ander plaatsje dat Waimea heet, alleen is dat gelegen op het eiland Hawaii. Ik heb ook over Waimea Hawaii geschreven, in dit bericht zal ik schrijven over Waimea Kauai. Wanneer u Waimea al komt binnenrijden dan wordt u begroet door natuur en veel zee. Terwijl u langs rijdt dan ziet u een gemeenschap en op de achtergrond de zee, een prachtig plaatje. U kunt ervoor kiezen om bij de zee te gaan zitten en te picknicken, u wordt omringd door veel natuur.

Als u echt een zon, zee, strand vakantie wilt wees dan zeker dat wanneer u naar Waimea gaat, dat u naar Hapuna Beach gaat. Hapuna Beach is ongeveer 20 minuten van Waimea af maar het is het zo waard om hier heen te gaan. Het strand is prachtig, er is zeer wit zand en helderblauw water. Wilt u wat leuks actiefs doen waar u wordt beloond met een prachtig uitzicht? Ga dan naar Na Pali Experience. Na Pali Experience is een prachtige ervaring waar u op helderblauw water mag varen en onder grotten door komt, tijdens uw rit kunt u snorkelen, dolfijnen, schildpadden en meer zien.

Iets anders in Waimea op het eiland Kauai waar u zeker heen moet, waardoor Waimea hier bekend is is het Waimea Canyon State Park het wordt ook wel the Grand Canyon of the Pacific genoemd, en voor een goede reden. Het ruige berglandschap is prachtig groen met een paar rivieren die zich een weg ertussen banen. Dit is zeker een must als u veel van natuur en uitzicht houdt, u kunt hier ook geweldige foto’s maken.

Waimea  Waimea Waimea