Kohala

Reacties zijn gesloten

Kohala

Kohala is een zeer mooie plek, perfect om uw vakantie te vieren. Kohala is het noordwestelijke deel van Hawaii, dit werd vroeger geregeerd door Ali’i Nui. In Kohala zijn er vele leuke bezienswaardigheden om te doen. Als u een plek zoekt voor ontspanning en een overnachting Kohala coast heeft vele goede resorts. Kohala heeft zeer mooie golfbanen, het worden ook wel de mooiste van Hawaii genoemd. Wanneer u golft dan doet u dat omringd in een prachtige natuur omgeving met de oceaan op de achtergrond.

In Kohala is een grote vulkaan, hierdoor zijn sommige landschappen ook roodachtig en mooi. In de buurt van Kohala is Hapuna Beach State Park. Hapuna Beach State Park is een prachtig stuk strand met wit zand en helderblauw water, door sommige wordt het ook wel het mooiste strand van Hawaii genoemd. Voor een zon, zee strand vakantie is dit perfect. Als u een eindje wilt rijden neem dan Kohala Mountain Road waar prachtige groen landschap u voorbijgaat, zeer mooi. Voor vliegen gaat u naar Kohala zipline waar u door het Hawaiiaanse landschap heen “vliegt”.

Houdt u veel van uitzichten? Pololu Valley Lookout heeft een prachtig uitzicht over het mooie landschap van Hawaii dat u niet snel zult gaan vergeten. Als u iets historisch interessants wilt zien dan kunt u naar Puukohola Heiau National Historic Site om verbaasd te zijn. Vindt u geschiedenis wel interessant? Dan vindt u Lapakahi State Historical Park zeker interessant. Lapakahi State Historical park is een oud vissersdorp waar vele spullen nog intact zijn, zeer mooi om te bewonderen.

Kohala Kohala Kohala