Waimanu

Reacties zijn gesloten

Waimanu

Waimanu is gelegen in Hawaii op the Big Island, het is zeer bekend bij toeristen door 1 ding. Dat is namelijk de wandelroutes naar prachtige natuurplekken, U kunt een kampeerplek reserveren en overnachten terwijl u onderweg bent. Er zijn prachtige plantensoorten, bomen, ravijnen waarin u moet lopen en meer. Het pad is niet zeer makkelijk en is aangeraden voor bevorderden, er staan ook bordjes met informatie waar kampeer plekken zijn en hulp locaties. Het is aangeraden om met meerdere mensen dit pad te nemen, dat maakt het ook leuker. Wees er zeker van dat u spray tegen insecten hebt en uw spullen om te overleven (eten, tent, kleren)

Wat ik zeker aanraad om heen te gaan is Waihilau Falls, een prachtige lange waterval. U kunt hier ook met de helikopter komen en het aanschouwen, alleen is het natuurlijk wel leuker als u het pad heeft belopen. Wees er zeker van dat wanneer u op pad gaat dat u wel naar het seizoen kijkt wanneer het wel beschikbaar is. U zult onderweg vele kokosnoten tegenkomen, wanneer een kokosnoot bruin is dan kunt u er van drinken, als het groen bruin is dan kunt u ervan eten omdat het nog jong is.

Bij Waimanu Valley heeft u een mooi strand waar u kunt relaxen en uitrusten, dit is dé plek om niks te doen op uw vakantie. Het uitzicht is prachtig met grote groene bergen waar kleine watervallen doorheen razen. Als u veel van avontuur en natuur houdt dan is dit zeker iets voor u om te doen.

WaimanuWaimanuWaimanu