Halawa

Halawa

Halawa is een prachtig gebied in Hawaii waar u vele leuke bezienswaardigheden tegenkomt. Halawa biedt niet alleen natuur maar nog veel meer. Als u naar Halawa gaat wees dan zeker dat u USS Arizona Memorial bezoekt. USS Arizona Memorial is rijk aan geschiedenis en zeer interessant om te bezoeken. Het is de rustplaats van 1102 van de 1177 zeilers en marines die werden vermoord tijdens de Japanse verassings aanval op Pearl Harbor. Het wordt een onvergetelijke ervaring eernaartoe die u niet snel zult vergeten.

Houdt u veel van sport? Ga dan naar Aloha Stadium waar vele wedstrijden worden gespeeld. Een ervaring hier is geweldig tijdens uw vakantie. Het is het grootste stadium van Hawaii , zeer indrukwekkend. Wilt u meer geschiedenis zien? Ga dan naar USS Bowfin waar de museum zich op een boot bevind. Hier heeft u ook prachtig uitzicht op het eiland en de zee. Een zeer mooi park om heen te gaan is Kea’iwa Heiau. Het park staat vol met natuur en uitkijkpunten die uitzicht bieden op prachtige landschappen. Er zijn ook bankjes in het park aanwezig zodat u hier kunt gaan picknicken.

Een ander mooi park is Aiea Bay dichtbij het water waar u ook tot rust kunt komen en genieten. Het park is niet zeer druk dus u kunt gerust hier genieten. Bent u met kinderen naar Halawa? Ga dan naar Halawa District Park waar er leuke speel faciliteiten voor kinderen zijn. Er zijn ook picknick bankjes hier aanwezig zodat u hier ook kunt picknicken. Als u veel van natuur houdt ga dan naar Halawa Xeriscape Garden waar prachtige plantensoorten tentoon  worden gesteld.

Halawa Halawa Halawa