Haleiwa

Haleiwa is een stad in Oahu en heeft veel activiteiten te bieden waaronder Waimea Bay. Waimea Bay is een mooi stuk strand met helderblauw water waar je goed kunt surfen, picknicken en zwemmen. Voor kunst kun je naar Haleiwa Art Gallery, hier zijn er veel prachtige schilderijden die u kunt bewonderen. Haleiwa alii beach park is een hele geschikte plek als je wilt picknicken, volleyballen of zonnen aan het strand.

Banzai Pipeline is een goede plek om te surfen, de golven zijn er zeer geschikt voor. Een beroemd stuk strand is Haleiwa is Laniakea Beach, als je geluk heeft dan kun je zee schildpadden spotten. Een ander mooi strand is Shark’s Cove, hier kun je als er geen grote golfen zijn heel goed snorkelen en zwemmen. Wanneer je gaat snorkelen dan kun je vele kleurrijke vissen en andere zeedieren zien.  

Pupukea Beach Park is ook een goede plek als je wilt snorkelen en zwemmen. Kaiaka Bay beach Park hier kun je genieten van het prachtige uitzicht en uitrusten. Pua’ena point beach park is geschikt om te wandelen en genieten van het strand, zo heb je zeker een vakantiegevoel. Als je een historisch monument wilt zien dan kun je het beste naar Haleiwa Beach Park War Memorial gaan, een monument voor de mensen in de 2e wereld oorlog die vochten en hun leven hebben verloren.