Laie

Reacties zijn gesloten

Laie is een mooi plaatsje in Hawaii op het eiland O’ahu en heeft veel te bieden, hier zult u Hawaii zeker leren kennen. Een plek in Laie waar u dat kunt doen is Polynesian Cultural Center. Polynesian Cultural Center is een leuk park in het thema van Polynesië het is zeer leerzaam en leuk om mee te maken u kunt hier optredens bekijken, eten en meer. Als u naar het strand wilt dan kunt u naar Lá ie Point State Wayside, Lá ie Point State Wayside is een prachtig stuk strand met helderblauw water. Málaekahana State Recreation Area is ook een prachtig stuk strand hier kunt u picknicken en als u wenst ook kamperen hiervoor moet u wel eerst reserveren.

Pounder’s Beach heeft ook prachtig blauw water waar u kunt zonnen en genieten van uw vakantie, zeer geschikt om ook te picknicken en uit te rusten. Als u met familie op vakantie bent naar Laie dan is Hukilau Beach Park zeker aangeraden een leuk stuk strand zeer geschikt voor familie. Als u wilt shoppen en eten dan kunt u naar Brigham Young University Hawaii hier zult u ook zien hoe de Hawaiiaanse universiteit eruitziet. Een zeer mooie tempel is Laie Temple and Visitors Center, het gebouw is prachtig u kunt hier een tour krijgen en zich verbazen over de rust.

Als u wilt paardrijden dan kunt u naar Gunstock Ranch, zeer leuk om heen te gaan vooral met kinderen. Als u naar een strand wilt dan kunt u naar Kokololio Beach Park gaan dit is een prachtig stuk strand waar u ook kunt zwemmen en zonnen.