Kaneohe

Reacties zijn gesloten

Kaneohe

Kaneohe is een mooie plaats in Honolulu er is hier veel te doen. Wanneer u er bent wees dan zeker dat u naar Friendship garden gaat, een prachtig gebied om te wandelen. Friendship garden is vol met prachtig natuur, hoge bomen en riviertjes. Wanneer u aan het eind van de friendship trail komt dan komt u uit op een prachtig plekje waar u mooi uitzicht heeft op de natuur en oceaan. Als u van plan bent om op hawaii te trouwen dan kunt u dat in Haiku Gardens Weddings doen een zeer mooie omgeving met prachtig uitzicht op de achtergrond. Voor een vis pond kunt u naar Waikalua Loko I`a zeer mooi en een perfecte plek om tot rust te komen.

Het mooiste uitzicht kunt u vinden bij Kaneohe Forest Reserve, een wandelpad tussen de Bergen door en wanneer u boven staat ziet u de stad met daarachter de oceaan. Om u heen ziet u ook andere prachtige bergen en kunt u nog verder wandelen. Als u met famillie op vakantie bent ga dan zeker naar Bay view mini-putt and zipline, hier kunt u minigolfen en ziplinen zeer leuk. Dichtbij Kaneohe ligt Ho’omaluhia Botanical garden, de Ho’omaluhia Botanical garden is een prachtig gebied.

Kaneohe district park is een geschikte plek als u wilt uitrusten en picknicken, hier heeft u bankjes die uitkijken op prachtig uitzicht zeker aangeraden. Als u niet wilt picknicken of zitten u kunt natuurlijk ook wandelen en genieten van het water en de natuur. Voor het strand kunt u naar Kaneohe Bay, hier kunt u kanoen maar ook zonnen en genieten.

KaneoheImage result for kaneohe Image result for kaneohe