Hawaï Honolulu

Reacties zijn gesloten

Honolulu

De hoofdstad van Hawaï is Honolulu. Honolulu staat bekend om histtorische plaatsen, museums en schitterende stranden met een turquoise blauwe kleur. Er is ook een koninklijk paleis (enige van de VS) ‘Iolani Place’. Honolulu bestaat uit weelderige valleien, bossen hoge kliffen en oceanen. Honolulu is gevestigd aan het zuiden van Oáhu Island.

Stranden
Vlakbij het Ala Moana-winkelcentrum vind : het gouden zandstrand. Het strand is heel lang en staat hoog bovenaan de populariteit van bepaalde stranden.  In het oosten van het gouden zandstrand ligt ‘Magic Island’. In de zomer is deze plek populair bij o.a. sufers.

The Bishop Museum

The Bishop Museum is het grootste historische museum van Hawaï en de belangrijkste natuurlijke, culturele geschiedenisinstantie in de Stille Oceaan. De museum is 7 dagen per week geopend.

Dolphin Swim Adventure

Hierbij leer je alles wat je van dolfijnentrainers kunt leren bij Sea Life Park. Ook leer je hierbij hoe te communiceren met dolfijnen en krijg je meer kennis over de dieren zelf. Uiteindelijk maak je een soort ritje. Deze tours zijn het hele jaar door 4 keer op een dag. Jammer genoeg mogen vrouwen die zwanger zijn niet mee doen met de tour. De minimale leeftijd moet 8 jaar oud zijn en tussen 8-12 moeten geholpen worden door dolfijnentrainers.

Paradise Cove Luau

Beleef een avond met vuurdansers met een traditioneel Hawaïaans maatlijd. Op een rustige avond wordt je naar een middle of nowhere strand gebracht en krijf je een begroeting met cocktails. Ook kun je op het eiland oude technieken van het vissen en koken leren, in een speciale typische Hawaïaanse oven.

Afbeeldingsresultaat voor Paradise Cove LuauAfbeeldingsresultaat voor bishop museumAfbeeldingsresultaat voor honolulu