Wailea

Reacties zijn gesloten

Wailea

Wailea is een zeer mooie plek met prachtige stranden. Wailea is gelegen op het eiland Maui, het is niet zeer bekend wat wel fijn is daardoor kunt u hier volop genieten. Het meest bekende bij Wailea is waarschijnlijk de golfbaan, de golfbaan is zeer groot en er zijn vele mogelijkheden. Het uitzicht erbij is zeer mooi omgeven met natuur en de zee. Als u op uw vakantie rust zoekt dan moet u naar Wailea.

Een prachtig stuk van Wailea is Wailea Beach, een prachtig groot strand met witte zandstranden en hemel blauw zee water. Wailea is niet zo populair als Honolulu, hierdoor zijn er niet veel mensen en kunt u rustig zonnen, zwemmen en genieten. U kunt ook deelnemen aan leuke sportactiviteiten of kijken hoe andere gasten in de sport presteren.

In Wailea zijn er vele hotels, hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Een hotel vinden in Wailea is makkelijk en biedt vaak een prachtig uitzicht over de zee. De mensen hier zijn zeer vriendelijk en u kunt er terecht voor vragen die u wilt stellen. Iets wat veel mensen ook doen is snorkelen, zo kunt u de onderwater wereld bewonderen. De winkels en restaurants in Wailea zijn zeer goed.

Op Wailea kunt u Polo beach vinden, een prachtig stuk strand met blauw water en wit zand. Het strand is niet zeer groot maar toch ruim genoeg. Vooral voor famillie is dit zeer geschikt, de golven zijn hier ook niet zeer hoog. Er is ook een picknick tafel waar u kunt zitten en genieten van het uitzicht.

 

Wailea Wailea Wailea