Waimea, Hawaii (Kamuela)

Reacties zijn gesloten

Waimea

Waimea is een prachtige plek gelegen op het eiland Hawaii. Waimea  is ook wel bekend onder de naam Kamuela er zijn 2 Waimea’s 1 op Hawaii en 1 op Kauai. Het enige wat overeenkomt is de naam de twee plaatsen zijn zelf zeer verschillend, ik zal ook een post over Waimea op het eiland Kauai schrijven. Dit gaat over Waimea op het eiland Hawaii, een geweldige plek met superleuke activiteiten. Iets waar u zeker heen moet wanneer u in bent van Waimea is Kohala Forest Reserve, het is een eindje verder maar zeker waard om erheen te gaan! Het ligt bij Kohala de vulkaan. Het gebied is prachtig mooi vol met natuur, zeker waard om hier heen te gaan.

Een zeer leuk interessante plek is het W.M. Keck Observatory Headquarters. Hier kunt u via telescopen naar de lucht kijken, met zonsondergang en de sterren is het uitzicht het mooist. U zit heel hoog dus dan kan het best koud worden, wees er zeker van dat u zich goed aankleed. Een van de telescopen die u daar kunt gebruiken is Canada France Hawaii Telescope, deze is aangeraden maar ook Gemini Observatory. Als u hier heen wilt wees er dan zeker voor dat u eerst een beetje onderzoek doet zodat u weet wat bij u past.

Als u van kunst houdt ga dan zeker naar Isaacs Art Center waar u prachtige kunst kunt bewonderen. Er zijn vele kunst exemplaren die zijn tentoongesteld voor het publiek, een ervaring die u niet snel op uw vakantie zult vergeten. Als u liever objecten wilt zien dan kunt u naar Gallery of Great Things waar vele mooie antieke spullen te vinden zijn.

WaimeaWaimeaWaimea