Kapa’a

Reacties zijn gesloten

Kapa’a

Kapa’a is een mooie plek op het eiland Kauai dat deel uitmaakt van Hawaii. Kapa’a is toeristisch gezien zeer aantrekkelijk en heeft leuke activiteiten te bieden. De natuur daar is prachtig en er zijn mooie watervallen te vinden. Als u graag een zeer mooie waterval wilt bezoeken dan kunt u naar Ho’opi’I Falls een ervaring om zeker niet te vergeten. Ho’opi’I Falls is een uniek prachtige waterval dat over rotsen door naar beneden valt.

Heeft u zin in een zon, zee, strand vakantie? Wees dan zeker dat u naar Kapa’a Beach Park gaat, een plek met helderblauw water en mooi fijn wit zand. Een ander mooi stuk strand is Keālia Beach, ook een zeer mooi strand wat zeker is aangeraden. Het is geschikt voor surfen maar ook om te zonnen en te genieten van het prachtige uitzicht. Wees er wel zeker van dat u gaat zwemmen wanneer het water rustig is, wanneer het onrustig is dan is het afgeraden. Het strand beschikt ook over een lijfwacht, vraag voor de zekerheid of u er in die periode in kan of bekijk de actuele toestand op internet.

Het geldt natuurlijk eigenlijk wel voor elk plaats waar u naartoe gaat, dat u wat informatie opzoekt. Dat is zeer handig en goed om enkele zaken te weten voordat u aan iets begint. Kapa’a is de grootste stad in Kauai. Hierdoor kunt u ook enkele winkels bezoeken of een hapje eten in een restaurant. Kapa’a Town Park is ook een zeer mooi strand met blauw water en wit zand, u kunt hier ook picknicken of zonnen.

Kapa'aKapa'aKapa'a