Kamakou

Kamakou

Kamakou is een zeer mooie plaats op het eiland Molokai dat vele leuke activiteiten te bieden heeft. Het eiland Molokai zelf heeft zeer veel mooie landschappen, in Kamakou kunt u ze bewonderen. Een zeer mooi park hier is Kalaupapa Leprosy Settlement and National Historical Park. Bij Kalaupapa Leprosy Settlement and National Historical Park zult u geschiedenis en uitzicht treffen. De informatie die wordt gegeven is zeer interessant en het park is prachtig. Het park biedt mooi uitzicht over de groene bergen en het verdere landschap erachter. Als u veel van natuur houdt ga dan hier zeker heen, ook picknicken is zeer geschikt.

Een ander mooi park is Pala’au State Park, ook een aanrader. Wanneer u hier bent wandel dan omhoog zodat u prachtig uitzicht heeft over het eiland dat wordt omringd door helderblauw water. Bij sommige uitkijkpunten staan er bordjes met informatie over de plek. Er zijn hier ook picknickbankjes om te kunnen zitten en genieten van uw vakantie. Er zijn ook interessante rotsformaten en u kunt hier overnachten. U kunt een camping reserveren en de nacht doorbrengen midden in de natuur.

Een prachtig stuk strand, waarschijnlijk wel het mooiste stuk strand van Hawaii is Papohaku Beach. Papohaku Beach is hoe een droom strand eruit zou zien: helderblauw water, witte zandstranden dat wordt omgeven door natuur. Het strand is niet zeer druk wat ook wel fijn is, zo kunt u rustig zonnen en genieten van het strand. Als u een vulkaan wilt bezoeken ga dan naar East Molokai Volcano wat zeer indrukwekkend is om te zien.

Kamakou Kamakou Kamakou