Winkelen op Oahu

Winkelen op Oahu, als jij van winkelen houd dan dit Hawaiiaanse eiland zeker een walhalla. Ben je op zoek naar handgemaakte Hawaiiaanse ambacht om mee te nemen als herrinnering of ben je meer op zoek naar de High-end modelabels die je thuis niet zal vinden. Honolulu bied het allemaal. Je kan haast beter een extra koffer meenemen.

Het winkelen in waikiki is haast net zo populair als het strand van waikiki. Zo vind je hier hier grote winkelcentre, zoals DFS gelleria, het Royal Hawaiian Center en Waikiki Beach Walk. Zij hebben veel te bieden, van typische ukelele en Hawaiiaanse kunst of toch meer ambachts producten tot aan design kleding en of sieraden. Zo kom je op Luxuery Row vaak de grotere labels tegen als Chanel, Coach en Gucci. Of breng een bezoek aan Kalakaua en Kuhio Avenue, hier vind je meer de boetiek winkels.

Of breng een bezoek aan een groot openlucht winkelcentrum, beter bekend als Ala Moana Center. Hier vind je meer dan 290 winkels en 80 restaurants en barretjes. Geen zin om met al de zwaren tassen van het centrum naar waikiki te lopen wees niet getreurd en rijden trolleys die je graag meenemen. Het ligt namelijk net iets ten westen van waikiki.

Daarnaast zijn er ook nog een aantal winkelcentra’s buiten waikiki en Ala Moana Centre namelijk, Ward Cetnters, Aloha Tower Market place en Kahala Mall. Ook zo enthousiast geworden dan kun je naast al het surfen en bij komen op het strand zeker een dag gaan winkelen.