Familie activiteiten op Hawaii.

Familie activiteiten op Hawaii. Ohana is het Hawaiiaanse woord voor familie en is ook erg belangrijk in de Hawaiiaanse cultuur, waardoor de verschillende eilanden ook een aangename bestemming zijn voor families met kinderen. Van snorkelen en zandkastelen bouwen op zonovergoten stranden tot het  verkenen van een van de vulkanen die de eilanden te bieden hebben. De Hawaiiaanse eilanden zijn een natuurlijke speeltuin voor iedere leeftijd en doelgroep.

De eilanden van Hawaii staan bekend om de vele water avitiveiten, zo kun je een bezoek brengen aan Sea Life Park en ontdekken welke diersoorten in de leven tot aan leren surfen door een professional op Waikiki Beach. Of verken de onderwaterwereld tijdens het snorkelen een perfecte bestemming om deze activiteit uit te voeren is Poipu Beach op het eiland Kauai, dit vanwege de ondiepe wateren en de zachte stroming.

Naast de vele strand en wateractiviteiten kun je ook heel wat te weten komen over de Hawaiiaanse cultuur. Zo kun je de welbekende Hula dans leren in de Smith Family Garden of breng een bezoek aan Polynesian Culture Center en ontdek deze bijzondere cultuur. Of ga op avontuur en ontdek de natuurwonderen , die je misschien bekend voorkomen uit verschillende films zoals Jurassic Park.

Ook zijn er verschillende musea te vinden waar de kinderen bijvoorbeeld planetariumshow kunnen bekijken of deel kunnen nemen aan een lavedemonstratie in de Bishop Museum of kijken hoe de ontdekkingsreizigers op hawaii te werk gingen in het Imiloa Astonomy Center.

Kortom Hawaii is de ideale bestemming voor jong en oud en zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.