Cruise Hawaii

Een cruise langs de eilanden van Hawaii, veel mensen denken vaak bij Hawaii aan eiland hoppen. Maar cruisen is een zeer goed alternatief. Ga mee op een cruise en geniet van de prachtige vergezichten van de eilanden vanaf de Cruise. Zo vaar je langs de verschillende eilanden en hoef je niet telkens met een vlucht naar een ander eiland.

De Cruise is ook zeer goed te combineren met een rondreis door het Westen van Amerika. En vlieg daarna door naar het Hawaiiaanse eiland Oahu om vanuit Honolulu een 7 daagse Cruise te maken. Naar mijn mening een ideale afsluiter van een prachtige vakantie.

De 7 daagse cruise wordt aangeboden door Norwegian Cruise Line en heet de Pride of America. Zo begint deze cruise op Oahu, en vaart deze daarna door naar Kahului, Maui waar je 1 nacht verblijft. Daarna vaart die door naar Big Island, je bezoekt 2 kanten van het eiland Hilo en Kona en last but not least Kauai, wat bekend staat als één van de groenste eilanden.  Dit Cruiseschip heeft veel te bieden en is zeker de moiete waard.

Aan boord zijn er ook genoeg faciliteiten om de mensen te vermaken. Ga een hapje eten in een van de vele restaurants of drink een cocktail in een van de bars of tijdens een show. Toch meer van het relaxen wees dan gerust er is een spa met verschillende massages en behandelingen. Voor de echte sportfanaten is er ook een sportveld waar verschillende sporten kunnen worden beoefend.

Kortom een echte aanrader als afsluiting van een rondreis.