Hana

Hana ligt op het eiland Maui en is een van de meest geïsoleerde gemeenschappen in de staat. Vele kennen Hana door The Road to Hana. Wanneer u The Road to Hana volgt dan komt u langs vele prachtige plekken, de eindbestemming Hana is zeer prachtig. Hana heeft veel natuur wat u kunt bewonderen, het lijkt net paradijs op aarde. Een leuke toeristisch attractive is Hana Lava Tube. Hana Lava Tube is een prachtige grot met een wandelpad waar u alles vanbinnen kunt bewonderen, u kunt er leuke foto’s binnen en buiten maken en genieten.

Voor lekker eten kunt u naar Hana Farms, Hana Farms is een leuke boerderij die vele producten aanbied waaronder paprika, jam, beroemde Macademia Nut Toffee, honing en meer. Voor een Chocolade boerderij kunt u naar Hana Gold, daar worden leuke tours gegeven die zeer interessant zijn.

Hana Maui Botanical Gardens is een mooie tuin waar u kunt wandelen en prachtige bloemen kunt bewonderen, u kunt er ook trouwen. Als u naar het strand wilt om echt het vakantie gevoel te krijgen ga dan naar Kaihalulu beach. Kaihalulu beach is een perfecte locatie om te zonnen en genieten, voor kinderen ook geschikt. Als er borden staan dat het voor een periode niet toegankelijk is alstublieft negeer de waarschuwingen dan niet. Hamoa Beach heeft wit strand en ook helderblauw water, zeer fijn om daar tot rust te komen.

Voor cultuur en de geschiedenis van Hana kunt u naar Hana Cultural Center. Hier worden prachtige exemplaren tentoongesteld en komt u meer te weten over Hana. Er is opmerkelijke informatie dat u niet snel zult vergeten. Voor zwart zand en bebossing omringd bij het strand ga naar Waianapanapa State Park. Waianapanapa State Park is een prachtig stuk strand waar u kunt zwemmen, zonnen en de natuur bewonderen.