Eleele

Eleele is een zeer mooie plek op het eiland Kauai van Hawaii. In Eleele zijn er vele activiteiten te vinden en bezienswaardigheden, ook in de omgeving zijn er vele leuke activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Kauai is een prachtige natuur eiland waar u zeker heen moet wanneer u naar Hawaii gaat.Als u naar Eleele gaat wees dan zeker dat u naar Glass Beach gaat, hier zijn prachtige kleurige stenen te vinden op het strand. Dit komt doordat mensen vroeger zoveel glas afval hier hebben gedumpt, dat de oceaan het naarmate tijd heeft gladgestreken en bolvormig terug geworpen heeft op het strand. Het strand is vergelijkbaar met de glass beach van Californië.

Een zeer mooi strand waar u zeker heen moet gaan is Salt Pond Park. Bij Salt Pond Park zult u echt het zon, zee, strand vakantie gevoel beleven. Hier treft u palmbomen, wit zand, blauw water en heerlijk weer. Hier heen gaan is zeker een aanrader. Wilt u natuur in een mooie omgeving aantreffen op een leuke manier? Ga dan naar Hanapepe Swining Brigde, deze “hang brug” is makkelijk te bewandelen en het uitzicht dat het u biedt is prachtig. Onder u bevindt zich de zee en aan weerszijden van de brug zijn er prachtige bomen en andere plantensoorten.

Een zeer mooie uitkijkpunt is  Hanapepe Valley Lookout waar u een prachtig landschap zult ontdekken. Het uitkijkspunt zit langs de kant van de weg en u kunt hier makkelijk komen. Het gebied is perfect als u leuke foto’s wilt maken, of gewoon wilt genieten van de pracht natuur van Kauai.