Poipu

Reacties zijn gesloten

Poipu is een plaats in Kauai dat prachtige stranden heeft. Een plek in Poipu waar u zeker heen moet is Poipu Beach Park, vele mensen noemen dit het meest prachtige strand van de wereld en het is vaak in de top 10 gekomen. Om hier een zon zee strand vakantie te houden is zeker geschikt. Als u wat interessants wilt zien ga dan naar Spouting Horn. De Spouting Horn is zeer interessant om te zien dichtbij zee, het zal een ervaring zijn die u niet snel zult vergeten.  

Als u natuur wilt zien dan kunt u naar Allerton Garden een botanische tuin met prachtige planten soorten. Hier ziet u grotestke bomen en prachtige wandelpaden tussen alle planten. Er zijn vele verschillende plantensoorten die u niet snel buiten Hawaii zult tegenkomen. Een ander mooi park is McBryde Garden waar u ook kunt wandelen en genieten van de natuur. Ook in McBryde zijn er grote bomen en prachtige planten die u niet snel zult vergeten.  

Een lekker restaurant bij zee waar u kunt genieten van lekker eten is Brennecke’s beach, zeker een aanrader om heen te gaan. Bij het strand kunt u niet alleen genieten van de zon maar ook sport activiteiten, surfen is zeer populair in Hawaii. Kiahuna Beach is een zeer mooi strand met wit zand en blauw water. Het is het zeker waard om met uw kinderen hier heen te gaan, als u niks wilt doen en gewoon wilt genieten van uw vakantie dan is Poipu de plek voor u om naar toe te gaan.