Kealakekua

Kealakekua is een zeer mooie plaats in Hawaii op the Big Island. Het is een zeer mooi gebied waar u niet alleen kunt zwemmen maar ook kunt zonnen en genieten, het heeft vele leuke activiteiten te bieden. Waar u zeker heen moet is Kealakekua Bay, het water van Kealakekua is helderblauw en het strand mooi wit. Wie wilt er hier nou niet een duik in het diepe nemen? U kunt hier met een bootje afgezet worden en snorkelen met prachtige zeedieren en de koraalriffen bewonderen. De onderwaterwereld hier is geweldig mooi en zeker waard als ervaring om mee te maken op uw vakantie.  

Ook Keauhou Bay is een prachtig gebied om te zwemmen en te genieten van het helderblauwe water. Het uitzicht zal u zeker niet teleurstellen. Een leuk museum is Greenwell Store waar u ook producten kunt kopen. Als u geschiedenis interessant vindt dan moet u zeker hierheen, het is geopend in 1870. Zin om te golfen? Ga dan naar The Club bij Hokuli’a waar u kunt genieten van een potje golf met de oceaan op de achtergrond en palmbomen.

Een zeer interessante mooie kunst galerij is Blue Ginger Gallery waar u antieke interessante artikelen zult zien die u kunt bewonderen. Als u spullen wilt bewonderen dan moet u hier zeker zijn. Magic Sands Beach Park is ook een mooi stuk strand waar u kunt zwemmen, er wordt hier veel gesurft. Voor een indrukwekkend gebouw kunt u naar Daifukuji Mission gaan, een prachtig boeddhistisch temple. Zeer bijzonder en zeer indrukwekkend om te zien.