Puako

Reacties zijn gesloten

Puako gelegen bij Kohala Coast, het gebied is zeer mooi en perfect voor een vakantie. Wanneer u er komt dan zijn er prachtige zandstranden en helderblauw water. Dé strand in Puako waar u zeker heen moet gaan is Anaeho’omalu Beach. In Anaeho’omalu Beach kunt u zich relaxen en genieten. Als u een zon, zee, strand vakantie wilt dan is dit de plek. Ook bij Hapuna Beach State Recreation Area kunt u zonnen, zwemmen, aan watersport meedoen en meer.    

Bij old Puako road komt u Waialea Beach, wit zand en blauw water. Dit is wat rustiger en hier kunt u beter genieten van de rust en de natuur. Het strand is omringd met mooie bomen. Wilt u in interactie komen met dolfijnen? Dan kunt u naar Dolphin Quest Hawaii gaan. Hier worden er leuke shows gegeven en kunt u een leuke foto met ze maken in het water! Vooral met kinderen is dit zeer leuk.

Als u archeologie interessant vindt dan kunt u naar  Puako Petroglyph Archeological District gaan waar u steentekeningen van vroeger kunt bewonderen. Een strand met wat stenen en helderblauw water is Holoholokai Beach Park, hier is het ook niet heel druk zo kunt u hier ook genieten en picknicken.

Voor nog meer historie kunt u naar Kalahuipau’a Historic Park gaan en interessante informatie ontdekken in de grotten. Als u nog meer strand wilt dan kunt u naar Kaunaoa (Mauna Kea) Beach gaan om te genieten van het prachtige strand en uitzicht. Als u een mooi gebouw wilt zien dan kunt u naar Hokuloa Church